Kuhmon Kamari-musiikki


Kuhmo sijaitsee Itä-Suomessa, 600 kilometriä Helsingistä pohjoiseen, metsien ja järvien keskellä. Kaksi viikkoa keskellä heinäkuuta on Kuhmossa pyhitetty kamarimusiikille. Silloin tuhannet musiikin ystävät suuntaavat tiensä Kuhmoon. Koko 9.500 asukkaan paikkakunta sykkii musiikkia. Kulissina ovat miltei konserttitalojen seinää hipova Lammasjärvi ja pohjoisen uskomaton, kuulas valo.

Konsertit pidetään Kuhmo-talon akustisesti erinomaisessa Lentua-salissa, festivaalin kulttipaikassa Kontion koulussa sekä Kuhmon kauniissa puukirkossa. Kaikki konserttipaikat ovat kävelymatkan päässä toisistaan. Suosittu kulkuväline on polkupyörä, niin taiteilijoilla kuin yleisölläkin. Musiikkia kuuluu kaikkialta ja yleisö elää musiikille, konsertteja on aamusta yömyöhään. Iltaisin festivaaliravintolan pihalla, nuotion äärellä, taiteilijat ja yleisö pääsevät solmimaan kontakteja.

Kuhmon Kamarimusiikki on Suomen vanhin ja kävijämäärältään suurin kamarimusiikin tapahtuma. Yli 40 vuodessa Kuhmon Kamarimusiikki on kasvanut myös yhdeksi maailman merkittävimmistä musiikkijuhlista.

Kesän 2014 festivaali
 
Kuhmon Kamarimusiikki soi 45. kerran 13.–26.7.2014. Taiteellinen johtaja Vladimir Mendelssohn paljastaa, että ensi kesän festivaaleilla liikutaan seitsemässä kaupungissa ja paneudutaan seitsemään taiteeseen. Kaupungit ovat Wien, Budapest, Praha, Pariisi, Lontoo, New York ja Berliini. Eri taiteenlajeille omistetaan kokonaisia päiviä. ”Haastavin käsiteltävistä taiteista on tietysti musiikki, sillä sitähän on joka tapauksessa joka päivä”, Vladimir Mendelssohn sanoo.

Konsertteja on päivittäin 4-5, yhteensä noin 70. Maksullisten konserttien lisäksi järjestetään n. 30 ilmaistilaisuutta. Ilmaistilaisuuksiin kuuluvat kurssilaisten oppilaskonsertit, päivän ohjelmaesittelyt ja taidenäyttelyt.

Taiteilijoita Kuhmoon tulee noin 150. Luvassa on uusia esiintyjiä, mutta myös moni aiempien vuosien tutuista Kuhmon taiteilijoista tulee takaisin.

Tutustu kesän 2014 festivaaliohjelmaan täällä.

Lipunmyynti, ryhmävaraukset, lisätiedot:
Kuhmon Kamarimusiikki
puh. (08) 652 0936
kuhmo.festival@kuhmofestival.fi
www.facebook.com/kuhmofestival
www.kuhmofestival.fi

Tutustu myös uusiin yhdistelmäpaketteihimme kesälle 2014:

Talvisotaa ja kamarimusiikkia
Teatteria ja kamarimusiikkia

 

 

 

  

 

Ajankohtaista

Kulttuurimatkailun yhteistyötä yli maakuntarajojen Lue lisää

Kuhmon Kamarimusiikin talvikonsertti 4.1. Lue lisää

Hotelli Kiannon Kuohujen pikkujoulut Lue lisää

Pikkujouluruokailut Hotelli Kainuussa Lue lisää

Kuhmon tunnelmaa Pietarissa Lue lisää

Näytä kaikki uutiset

Tapahtumakalenteri

Uutiskirje

Tilaa uutiskirje!

Kuukauden tuote

2 h kelkkasafari

2 tunnin moottorikelkkasafari Wild Taigan luontoon.

115 eur / henkilö, jos kaksi henkilöä per kelkka.

Lue lisää

Wild Taiga -alueen asiakastyytyväisyys- kysely

klikkaa kyselyynLue lisää

Untitled Document

Matkanjärjestäjille

Tämä osio tarjoaa lisätietoa matkanjärjestäjille sekä henkilökohtaisen kontaktihenkilön, jonka avulla voimme tarjota asiakkaillesi unohtumattomimmat elämykset Kainuussa.
Tunnukset myönnetään vain rekisteröityneille kotimaisille ja ulkomaisille matkanjärjestäjille ja matkatoimistoille.

Tilaa tunnukset

Kirjaudu sisään

Tunnus:


Salasana:

 

 

 

Facebook - Become a wild fan

 

 

 

 

© Idän Taiga ry - Kaikki oikeudet pidätetään - Sivukartta
Wild Taiga Facebook Wild Taiga Wiki Wild Taiga Youtube Wild Taiga Tripadvisor Wild Taiga Pinterest Wild Taiga Flickr Wild Taiga LinkedIn Wild Taiga RSS Wild Taiga Email In english de Suomeksi