Festivaalit

Alueella on pitkät perinteet kulttuuritapahtumien järjestämisessä, ja yksi Wild Taigan voima onkin monipuolisissa ja värikkäissä kulttuuritapahtumissa, luonnon ja kulttuurin yhdistämisessä sekä osaamisessa.

Tunnetuin tapahtuma on vuosittain järjestettävä Kuhmon Kamarimusiikki, mutta myös muita kulttuuritapahtumia on ympäri vuoden. Suositun Teatteri Retikan näytöksiä ei yhdenkään teatterin ystävän kannata jättää väliin.

Palvelut

Vappu

Hotelli Kalevala

Hotelli Kalevalan ympäristössä Kuhmossa on mitä parhaimmat mahdollisuudet rentouttavan vappuloman viettoon. Lauantai-iltana tansittamassa Marita Taavitsainen & Koivu-orkesteri. Kuhmon lopputalvi tarjoaa yleensä loistavat hiihto-, lumikenkäily-, pilkki- ja moottorikelkkailuolosuhteet.

Hinta / hlö alk.

88 €

Kuhmon Talvi 2018 majoitustarjous

Hotelli Kalevala

Kuhmon Talvi järjestetään jo kymmenettä kertaa tuomaan valoa ja elämää kaamoksen keskelle. Majoitu mukavasti Hotelli Kalevalassa ja nauti kulttuurista sekä talven tarjonnasta.

Hinta / hlö alk.

39,50 €

Kulttuuria ja musiikkia Kuhmossa

Hotelli Kalevala

Kuhmo on kuuluisa kolmesta koosta: maailmanluokan Kamarimusiikista, Suomen kansalliseepos Kalevalasta ja Karhuista. Tällä matkalla pääset kokemaan ne kaikki sekä nauttimaan myös kuvataiteista, historiasta sekä kulinaarisista herkuista.

Hinta / hlö alk.

913 €

Karaoke- ja tanssi-illat

Hotelli Kalevala

Hotelli Kalevalassa laitetaan jalalla koreasti karaoken ja huippu esiintyjien tahtiin!

Octoberfest

Hotelli Kalevala

7.10. järjestetään Hotelli Kalevalan suosittu Oktoberfest! Tiedossa maukasta saksalaista ruokaa ja juomaa sekä orkesteritanssit. Esiintymässä koko kansan tuntema Meiju Suvas orkestereineen.

Hinta / hlö alk.

8 €

Sommelon majoitustarjous

Hotelli Kalevala

Tervetuloa viettämään rentouttavia hetkiä Sommelon aikana Hotelli Kalevalassa, upeissa maisemissa Lammasjärven rannalla. Nautinnollisia hetkiä Kainuun luonnossa!

Hinta / hlö alk.

99 €

Raate Rokki

Raatteen Portti

Raatteessa rokataan lauantaina 30.6.! Livemusiikkia, vanhoja ajoneuvoja, mukavan letkeätä menoa koko perheelle.

Hinta / hlö alk.

0 €

Musiikkijuhla Sommelo

Sommelo

Sommelo on Kainuussa ja Vienan Karjalassa vuosittain kesä-heinäkuun vaihteessa järjestettävä musiikkijuhla, jossa pääosassa ovat vanhat ja uudet kansanmusiikin muodot. Vuoden 2017 festivaalia vietetään 28.6.-2.7.

Hinta / hlö alk.

5 €

Kuhmon Talvi 2017

Kuhmon Talvi

Kuhmolaisten kulttuuritoimijoiden yhteistyössä kokoama talvinen kulttuuritapahtuma Kuhmon Talvi järjestetään jo yhdeksännen kerran 31.12.2016−6.1.2017. Kuhmon Talvi yhdistää kansainvälisestikin tunnustetut kuhmolaiset kulttuuritapahtumien järjestäjät ja taiteilijat. Luvassa on parasta kuhmolaista kulttuuria: musiikkia monessa muodossa, tanssia, näyttelyitä ja kirjallisuutta.

Hinta / hlö alk.

5 €

Kuhmon Hilpeä heinäkuu

Hilpeä heinäkuu

Ihmeellinen on Kainuun kesä - ihmeitä ja iloa täynnä on Kuhmon HILPEÄ HEINÄKUU! Lapsille ja perheille on taas ladattuna kokonainen kuukausi yhdessä viihtymistä, kokemista ja oppimistakin.

Hinta / hlö alk.

0 €

Maitolaituribluus

Hiljainen Kansa ja Niittykahvila

Kesäillan letkeää maitolaiturimeininkiä Hiljaisen Kansan Niittykahvilalla pe 13.7.2018 klo 18. Tunnelmoijana Duo Two Timers, Sirpa Ojala ja Tatu Mannberg. Luvassa perusbluussia tunteella ja taidolla. Vapaa pääsy! Bluussit toteutetaan yhdessä Suomussalmen kunnan kanssa!

Kultuuri- ja musiikkimatka Itä-Suomeen

Äksyt Ämmät

Hinta / hlö alk.

385 €

Kuhmon Kamarimusiikki 2018

Kuhmon Kamarimusiikki

Kuhmon Kamarimusiikki soi 49. kerran 14.−28.7.2018. Kesän teemana on Unelmien kauppa.

Hinta / hlö alk.

18,50 €

Teatteripaketti

Kylpylähotelli Kiannon Kuohut

Teatteri Retikan esitykset viihdyttävät pilke silmäkulmassa ja antavat ajattelemisen aihetta. Tule ja koe taatusti paikallista teatteria.

Hinta / hlö alk.

81 €