Hemmotellen

Ikivalkea

Kuhmolaisten luontaishoitajien käsissä voit kokea mitä ihanimman hemmotteluhetken. Tervetuloa suklaiseen hierontaan, virkistävään turvehoitoon taikka syvärentouttavaan äänimaljakylpyyn!

Hemmotellen

WILD WELLNESS -HEMMOTTELUT 2018:

HUNAJAINEN JALKAHOIVA
Missä? Kuhmo keskusta
Syvärentouttava jalkojen hermopistehieronta hunajaisella kuorinnalla. Hoidon lopuksi jalkaterät kääritään viilentäviin tai lämpäisiin yrttikääreisiin.

MAAN VOIMAA TURPEESTA
Missä? Kuumu/Hossa/Hotelli Kalevala
Virkistävä turvehaude ja luonnonyrttikylpy jaloille. Hoidon lopuksi voit nauttia Nyyrikin puhdistavaa teetä ja kuunnella mitä luonto sinulle kuiskii. Turvejalkahoidot voidaan toteuttaa myös ryhmille.

SULOINEN SUKLAADIPPI
Missä? Kuhmo keskusta
Nautinnollinen kasvojen ja hartioiden hieronta suklaamassalla. Hoidon jälkeen iho tuoksuu ihanan suklaiselle vielä illallakin!

SUKLAAKEIJUN KASVOHOITO
Missä? Kuhmo keskusta
Tuoksuva kasvojen puhdistus jojobaöljyllä ja kukkaisvedellä suklaanaamion kera. Sisältää kasvojen ja pään hieronnan sekä palan suklaata makuhermoille.

VALON KOSKETUS -ENERGIAHOITO
Missä? Kuhmo keskusta
Korkeavärähteinen energiahoito vapauttaa jännityksiä ja tunneperäisiä tukoksia kehossa ja mielessä. Hoito kirkastaa olemusta ja keventää oloa kokonaisvaltaisesti.

TAINNUTTAVA SOINTUKYLPY
Missä? Kuhmo keskusta/Lentiira
Tiibetiläisten maljojen ääniaallot saattelevat sinut täydellisen levon tilaan kehon triljoonien solujen värähdellessä parantavilla taajuuksilla. Sointukylpy on saatavilla myös ryhmähoitona.

Varsinainen hoito kestää 45 minuuttia. Olemme varanneet sinulle tunnin ajan jotta aloitus ja lopetus sujuu kiireettömästi. Valitut hemmotteluhoidot sopivat jokaiselle perusterveelle henkilölle.

Sinua hemmottelevat kuhmolaiset luontaishoitajat ja hyvinvoinnin asiantuntijat Maarit, Tanja, Riikka ja Sanna. Hoidot toteutetaan luontaishoitolassa Kuhmon keskustassa ja Kuumussa, taikka yhteistyökumppaneiden hoitotiloissa Kuhmossa, Hossassa ja Lentiirassa.

Ohjelman tiedot

Kesto:
n. 60 min.
Saatavilla:
Ma-la klo 9-19
Paikka:
Tarkennetaan varauksen yhteydessä
Kausi:
Ympäri vuoden
Hinta:
66e/hlö
Varaukset
wellness@ikivalkea.fi tai puh. 0400 677 667

Hyvä tietää

Varausta tehtäessä:

1. Kerro minkä hoidon haluat ja ehdota Sinulle sopivaa ajankohtaa joko wellness@ikivalkea.fi tai puh. 0400 677 667. Jätä samalla nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.
2. Tarkistamme kalenterista saatavuuden ja sovimme kanssasi tarkan ajan ja paikan.
3. Vahvistat varauksen maksamalla varausmaksun (6e) lähettämämme maksuohjeen mukaisesti.
4. Saavut hoitoon sovittuna aikana ja maksat hoidon loppusumman (60e) käteisellä tai kortilla hoitajalle.

Tulossa!
PERINTEINEN KUPPAUS
Missä ja milloin? Kuppauspäivät tarkentuvat kevään kuluessa. Ryhmävarauksia otetaan vastaan.
Perinteinen kuppaushoito moderneilla välineillä syväpuhdistaa kehoa ja vapauttaa jännityksistä! Ennen varausta keskustellaan hoidon estävistä kontraindikaatioista.

Ikivalkea
Käntinsalmentie 85, 88930 Lentiira, puh. 0400 677 667, sanna@ikivalkea.fi, www.ikivalkea.fi
66 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa