Metsäpapukaija

JOOGATAIVAL

Mitä ihmettä? Papukaija on eksynyt Hossaan! Tällä lapsille ja koko perheelle sopivalla seikkailullisella luontoretkellä tutustumme kansallispuiston kasveihin ja eläimiin ja etsimme tietysti metsäpapukaijaa.

Metsäpapukaija

Metsäpapukaija on seikkailullinen ja leikkimielinen luontoretki Huosilammen luontopolulla Hossan kansallispuistossa. Osallistujat pääsevät eläytymään ja vaikuttamaan tarinan kulkuun paitsi kuulemalla mutta myös kaikkia aisteja ja heittäytymiskykyään käyttämällä. Koko perheen seikkailu, jossa lähdemme etsimään metsään karannutta metsäpapukaijaa, kulkee Huosilammen uusittua luontopolkua (3 km) pitkin ja matkalla ja tarinan edetessä tutustumme kansallispuiston kasveihin, eläimiin ja muihin erityispiirteisiin hauskalla mutta samalla opettavaisella tavalla.

Ohjelman tiedot

Kausi:
kesä-syksy
Paikka:
Hossan kansallispuisto
Kesto:
2 tuntia
Henkilöt:
4-16
Hinta:
15 eur/hlö
Hintaan sisältyy:
Opastettu retki

Tarkemmat tiedot

Ohjelma alkaa Hossan luontokeskukselta ja myös päättyy sinne, osoite Jatkonsalmentie 6, Suomussalmi.

Retken voi tilata myös ryhmälle erikseen. Retken yhteyteen voi myös tilata erikseen lisähinnasta maastoruokailun. Sovellettavissa tilauksesta myös muihin ympäristöihin.

Hyvä tietää

Ohjelma sopii koko perheelle. Osallistujien on kuitenkin pystyttävä ja jaksettava itsenäisesti (tai vanhempien avustamana) kävelemään Huosilammen luontopolku, joka on pituudeltaan noin 3 km. Maasto on melko helppoa ja tasaista. Säänmukainen vaatetus.

JOOGATAIVAL
Saija Taivalmäki, Hossantie 170, 89920 Ruhtinansalmi, + 358 50 3562006, joogataival@gmail.com, www.joogataival.fi
15 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa