Saunayoga

JOOGATAIVAL

Saunajooga on rentouttava harjoitus saunan hoitavassa lämmössä. Puolen tunnin aikana pääset minilomalle lämpimään nauttien saunan hiljaisuudesta ja lempeistä liikkeistä, jotka voimistavat ja avaavat kehoa ja rauhoittavat mieltä.

Saunayoga

Saunayoga on noin 50-asteisen saunan lämmössä lauteilla istuen tehtävä harjoitus. Kehoa ja mieltä hellivä kokemus syntyy saunan hiljaisuudesta ja joogaan pohjautuvista helpoista liikkeistä. Saunan mieto lämpö ja lempeät joogaliikkeet purkavat
yhdessä kehon jännitystiloja ja rauhoittavat mieltä.

Saunayoga-sarja kestää puoli tuntia ja koostuu kuudesta asennosta. Asennot vahvistavat keskivartalon ja jalkojen lihaksia, lisäävät selkärangan ja lonkkien liikkuvuutta sekä venyttävät ylävartalon ja pakaroiden lihaksia. Lisäksi ne vilkastuttavat aineenvaihduntaa, vähentävät stressiä ja auttavat nukkumaan paremmin.

Saunayoga sopii lempeäksi treeniksi tai rentoutumiseen kaikille ikään, kokoon tai kuntotasoon katsomatta. Sarjan tekeminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta.

Ohjelman tiedot

Kausi:
Ympäri vuoden
Paikka:
Tilaa tapahtumaasi
Kesto:
30 min.
Henkilöt:
min. 4- (saunan koosta riippuen)
Hinta:
alk. 15 eur / hlö
Hintaan sisältyy:
Opetus suomeksi tai englanniksi

Hyvä tietää

Saunayoga-tunnille voivat osallistua miehet ja naiset yhdessä. Harjoitus tehdään uima-asussa tai shortit ja toppi/t-paita päällä. Varaa mukaan pikkupyyhe ja juomapullo.

JOOGATAIVAL
Saija Taivalmäki, Hossantie 170, 89920 Ruhtinansalmi, + 358 50 3562006, joogataival@gmail.com, www.joogataival.fi
15 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa