Vuokatti

Vuokatti

Monipuolinen Vuokatin lomakeskus tarjoaa Kuhmo-Suomussalmella vierailevalle matkailijalle tekemistä vuoden jokaisena päivänä. Vain 60 km päässä Kuhmosta sijaitsevasta Vuokatista löytyy kaksi golfkenttää ja tenniskenttiä, trooppinen kylpylä hemmottelevine hoitoineen, uima- ja jäähalli sekä keilahalli.
Ulysse Nardin Replica Watches
Vuokatin vaaroja halkovat vaellusreitit, lumilauta- ja hiihtotunnelit sekä aktiviteetit melonnasta kalastukseen ja ratsastukseen tekevät Vuokatista erinomaisen kohteen kesämatkailijalle.  Lumiseen luontoon pääset tutustumaan lumikengin, hiihtäen, huskeilla tai ratsastaen – ja jäisen järven jäällä luistelu kirkkaassa kevätauringossa on talviloman kohokohta.

Vuokatissa hiihdetään ympäri vuoden. Murtomaahiihtokausi alkaa Vuokatissa jo lokakuun alussa, kun ensilumen latu aukaistaan. Kaksi hiihtotunnelia palvelee hiihtoasiakkaita silloin, kun ulkona ei ole luonnonlunta. Asiantuntevat hiihdonopettajat vihkivät aloittelijat perinteisen ja luistelutyylin saloihin ja hiihtoleireillä voidaan analysoida edistyneempien harrastajien hiihtotekniikan kehitystä ammattivalmentajien johdolla. Muihin Vuokatissa harrastettaviin pohjoismaisiin hiihtolajeihin kuuluvat mäkihyppy ja ampumahiihto.

Vuokatin 13 rinteen ja nykyaikaisten hissien lisäksi lumilautailijoiden ja Newschool-laskijoiden käytössä on Super Pipe sekä striitti. Vuokatissa on myös FIS:n vaatimukset täyttävä pujottelurinne.

Vuokatin suosituimpia sisäaktiviteetteja ovat tennis, sulkapallo, aerobics, kuntosali, keilailu ja uinti. Holiday Club Katinkullan trooppisessa kylpylässä on yli 20 erilaista allasta ja viisi saunaa. +30C asteen veden ja ilman lämpötila takaa koko perheen viihtyvän kylpylässä. Hemmottelevat hieronnat ja kauneushoitolan hoidat kruunaavat päivän aktiivisen ulkoilun jälkeen.

Vuokatin alueella järjestetään vuosittain runsaasti tapahtumia. Suurten kuntoilutapahtumien kuten Vuokatin Vaelluksen, Vuokatti MTB ja Tour de Sapso –pyöräilytapahtumien sekä Vuokatti Hiihdon lisäksi Vuokatissa järjestetään huikeita viihdetapahtumia, joissa on vuosien saatossa nähty kotimaisten huippuartistien lisäksi vaikuttava joukko kansainvälisiä tähtiä. Vuokatin viihdetapahtumiin lukeutuvat muun muassa HelmiJamit, Rockin’ 70’s, kesäkauden avaava Summer Open ja pikkujoulukautta juhlistaa WinterOpen. Tapahtumatarjontaa rikastuttavat niin ikään Sotkamon Jymyn pesäpallo-ottelut kuin Naapurinvaaran tanssi-illatkin.

Lisätietoja www.vuokatti.fi