Aarresaaren kierros Hossanjärvellä

JOOGATAIVAL

Hossan kristallinkirkkaat vedet kutsuvat melojia koko perheen tutkimusmatkalle Hossanjärvelle. Retken kruunaa lettukestit nuotiolla.

Aarresaaren kierros Hossanjärvellä

Tämän leppoisan melontaretken aikana kierrämme Hossanjärvellä mm. pienen pienen Aarresaaren ja isomman Honkisaaren. Nautimme rauhallisesta retkestä verkkaiseen tahtiin meloen ja pysähdymme välillä kuulemaan oppaan tarinoita vedenalaisesta elämästä. Saatamme nähdä myös alueen vesilintuja reitin varrella.

Kansallispuiston nimikkojärvi tarjoaa oivallisen mahdollisuuden myös kokemattomalle melojalle turvalliseen melontakokemukseen, sillä virtapaikkoja ei reittimme varrella ole. Retken alussa ja matkan varrella opas antaa tarvittavan opastuksen inkkarikanootin käyttöön ja turvallisuuteen.

Retken loppupuolella rantaudumme laavulle ja katsomme, mitä aarteita vesireitiltä on tarttunut matkaan. Oppaan aarrearkusta löytyvät ainakin ainekset herkulliseen nuotioruokailuun ja pääsemme nauttimaan makkaran paistosta ja aidoista muurinpohjaletuista kahvin, teen tai mehun kera. Jos Hossanjärven kirkkaat vedet ja hiekkarannat kutsuvat sinua pulahtamaan veteen, voit käydä uimassa lettujen paistamisen lomassa.

Ohjelman tiedot

Kausi:
kesä-syyskuu
Paikka:
Hossan kansallispuisto, Papinpetäjä, parkkipaikka
Kesto:
4 tuntia
Henkilöt:
4-8
Hinta:
69 eur / hlö
Hintaan sisältyy:
Opastettu tarinallinen melontaretki Hossanjärvellä, kanootin ja pelastusliivien vuokra, nuotioruokailu: makkara, letut, kahvi/tee/mehu

 

Hyvä tietää

Melontareitti on helppokulkuinen ja sopii myös lapsille. Aikaisempaa kokemusta melonnasta ei tarvita, mutta uimataito on välttämätön. Tarvitset säänmukaisen vaatetuksen ja vesipullon sekä halutessasi uima-asun ja pyyhkeen.

JOOGATAIVAL
Saija Taivalmäki, Hossantie 170, 89920 Ruhtinansalmi, + 358 50 3562006, joogataival@gmail.com, www.joogataival.fi
69 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa