Joogaa vaeltajille

JOOGATAIVAL

Jooga sopii mainiosti kehon ja mielen huolloksi ennen tai jälkeen luontoretken tai miksei matkan varrellakin. Taival taittuu joogatunnin jälkeen kepeämmin ja lihakset vetreytyvät retken jälkeen nopeammin, kun antaudut hetkeksi palauttaviin joogavenytyksiin.

Joogaa vaeltajille

Oletko lähdössä päiväretkelle tai pidemmälle vaellukselle? Kehoa ja mieltä voisi valmistella tulevalle taipaleelle pienellä joogaharjoituksella. Kun et säntää suin päin polulle, vaan keskityt hetken lämmittelemään ja avaamaan kehoa, on matkanteko mukavampaa ja olet heti retken aluksi rauhoittuneempi, keskittyneempi ja aistisi ovat herkistyneet aistimaan kaunista luontoa ympärilläsi - voit nauttia matkan teosta täysin siemauksin.

Retkeltä palattuasi keho kaipaa myös huoltoa ja hellää huomiotasi. Palautumista voi nopeuttaa palauttavilla joogavenytyksillä ja rentoutusharjoituksilla.

Joogatunneilla keskitymme liikkeisiin ja venytyksiin, jotka sopivat hyvin erityisesti vaeltajille. Joogasarjat sopivat kaikille ikään ja kuntoon katsomatta, aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita.

Ohjelman tiedot

Kausi:
Kesä-syyskuu
Paikka:
Hossan luontokeskus
Kesto:
1 tunti
Henkilöt:
2-10
Hinta:
alk. 15 eur / hlö
Hintaan sisältyy:
Opetus ja joogamatto

Hyvä tietää

Kaikille avoimia Joogaa vaeltajille -tunteja Hossan luontokeskuksella. Tilauksesta pienille tai isommille ryhmille myös muualla - myös luonnon helmassa.

Voimme suunnitella tilauksesta ryhmällesi myös joogavaelluksen, johon kuuluvat erä- ja luonto-oppaan palvelut ja joogaohjaus.

JOOGATAIVAL
Saija Taivalmäki, Hossantie 170, 89920 Ruhtinansalmi, + 358 50 3562006, joogataival@gmail.com, www.joogataival.fi
15 €
Hinta alk.
 Kesä
 Talvi
Sesonki
Tee varaus
Jaa somessa