Talviloma Hotelli Kalevalassa

Kuhmossa, Kainuun itäosassa, Hotelli Kalevalan ympäristössä on mitä parhaimmat mahdollisuudet rentouttavan talviloman viettoon

Tuotetiedot

Katso tuotevideo
Kausi: Talvi 2014
Paikka: Kuhmo
Kesto: 7 yötä
Henkilömäärä: Minimi 1 henkilö
Hinta: 350 eur / hlö / 7 yötä, kahden hengen huoneessa
Hintakausi 1: 10.1.-30.4.2014
Hinta 2hh: 350 eur/ henkilö / 7 yötä
Hinta sisältää: Majoittumisen (7 yötä) aamiaisella, iltasaunan ja ison porealtaan käytön. Lisäksi suksien ja monojen, potkukelkkojen, pulkkien, DVD -elokuvien ja Playstation -pelien vapaa käyttö. Aulassa lisäksi kuivauskaappi ja internetyhteys.
Lisämaksusta: Puolihoito 25 eur/hlö (sis. 4 ruokalajia). Yhden hengen huone 26,-/yö, tai sviitti kahdelle hengelle 65,-/yö.

Tarkempi ohjelma


Tiedustelut ja varaukset:

Hotelli Kalevala
Väinämöinen 9
FI-88900  KUHMO
+358 8 6554 100

info@hotellikalevala.fi
www.hotellikalevala.fiKaikki oikeudet pidätetään.Tulosta - Lähetä sähköpostina- PDF

Talviloma Hotelli Kalevalassa

Hotelli Kalevalan ympäristössä on mitä parhaimmat mahdollisuudet rentouttavan talviloman viettoon. 

Lammasjärven rannalla sijaitsevassa hotellissamme on 38 kahden hengen huonetta ja 3 sviittiä porealtaineen. Lisäksi 4 perhehuonetta (2 kahden hengen huonetta väliovella) 

Hyvinvointiosastomme tarjoaa kaksi suomalaista saunaa, turvesaunan, infrapunasaunan, ison 8 hengen porealtaan, yrttiporekylvyn, acuhierontapedin, hierontapalvelut ja rentoutumisnurkkauksen.

Kainuulais-kansainvälistä ruokaa tarjoavan ravintolamme yhteydessä on vanhan ajan pirtti, kirjasto ja matkamuistomyyntipiste.

Kuhmossa on noin 100 km merkittyjä hiihtolatuja ja 400 km merkittyjä moottorikelkkareittejä. Erinomaiset hiihtoladut alkavat aivan hotellin vierestä ja niitä riittää moneen makuun; sekä mäkisiä reittejä että järvenjäällä olevia latuja. Ensimmäisten pakkasten aikaan, ennenvarsinaista lumen tuloa on myös mahdollisuus hiihtää tykkilumella tehtyä latua pitkin (n. 2 km). Hotellin vastapäätä sijaitseva Kalevalan liikuntakeskus sekä Kuhmon urheilukeskuksessa oleva Unskin Ura tarjoavat myös valaistun latuverkoston.

 

Hotellin vieressä on 2 valaistua pulkkamäkeä, useita nuotiopaikkoja, avanto, sekä 2 poroa, joita voi käydä ruokkimassa.

Perustiedot